תוצאות בדיקת גסטרו

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

24/03/2009 | 20:18 | מאת: מרים

עברתי בדיקת גסטרו עקב חשד ל- Gred הממצאים בבדיקה היו שייתכן דלקת קלה באנמרום וכל השאר תקין. הרופא אמר שזה כלום. כמו כן ילקחה ביופסיה מהאנטרום. התוצאות הן : Gastric mucosa within the normal limits. H.pylori not detected מה משמעות התוצאות ? האם זה אומר שאין לי Gred ? אודה לתשובתך

26/03/2009 | 14:16 | מאת: ד"ר אייל גל

התוצאות הן תקינות אך הן לא שוללות רפלוקס. אם יש לך סימפטומים אופייניים של צרבת המגיבה לטיפול בתרופות להורדת חומציות, יש לך רפלוקס. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול