קומדין וגסטרו

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

24/03/2009 | 15:30 | מאת: בת

אבי בן 79 אמור לעבור בדיקת גסטרוקופיה וקולנסקופיה. הרופא אמר לו שאחן צורך להפסיק לקחת קומדים אם יהיה פוליפ הוא יבדוק שוב עם הפסקת קומדין ויכרות את הפולין. האם זה לא מסוכן לעשות בדיקה זו עם קומדין ????????????????

26/03/2009 | 14:14 | מאת: ד"ר אייל גל

ניתן לבצע בדיקה אבחנתית תחת טיפול בקומדין וזאת בידיעה שאם יימצא פוליפ הוא ייכרת בשלב מאוחר יותר. עם זאת, במידה ותהיה פציעה של המעי בזמן הבדיקה עלול להגרם דימום חזק מהרגיל. יש גם אופציה לבצע קולונוסקופיה וירטואלית במקום רגילה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול