יציאות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

24/03/2009 | 10:50 | מאת: טלי

שלום רב! מזה כחודשיים לערך שמתי לב לשינוי בהרגלי היציאה. אני בת 28.5, שוקלת 67, משתדלת לאכול מסודר עם ירקות ושתייה מסודרת. היציאה הקבועה שלי היא פעם ביום בין השעות 6-7 בבוקר. בחודשיים האחרונים אני מתקשה ביציאה, אני יושבת בערך כחצי שעה עד 45 דקות בשירותים וגם היציאה לא מלאה כמו פעם (סליחה על התיאור...). אני מרגישה ממש מתוסכלת גם בגלל השהות בשירותים וגם בגלל שזה לא כמו פעם. אשמח לקבלת ייעוץ. תודה ויום טוב

26/03/2009 | 14:10 | מאת: ד"ר אייל גל

כדאי לגשת לרופא המשפחה ולבצע בדיקות כלליות כולל הורמוני בלוטת התריס, ספירת דם וכימיה. כמו כן ממליץ להתיעץ עם דיאטנית. במידה ואין שיפור במצב יש לפנות לגסטרו לבדיקה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול