הרגשת אי נוחות בושט ולפנות ערב הרגשת נפיחות באזור

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

23/03/2009 | 12:11 | מאת: ד

הכל התחיל לפני שלושה שבועות הרגשתי אי נעימות בבליעה וכאשר אני מתכופפת יש הרגשה של משהו שעולה לי למרות שאני לא אוכלת לפני כן. ובנוסף יש לי הרגשת מליאות למרות שאני לא אחרי אכילה פניתי לא.א.ג ראה מעט אדמומית בושט ונתן לי כדורים נגד חומציות בקיבה לאחר שבו ההרגשה היתה הרבה יותר גרועה אז הפסקתי את הכדורים הופנתי עי הרוא לגסטרקופיה עשיתי את הבדיקה והממצאים הם: ושט- תקין חיבור בין ושט לקיבה נצא ב- 40 ס"מ (אין בקע סרעפתי) קיבה - תקינה תריסריון - תקין יש לציין שלאורך כל עונת החורף אני קמה בבוקר מתעטשת ומנוזלת רק בשעות הקימה אחר כך כאילו כלום. מה עלי לעשו.

26/03/2009 | 10:53 | מאת: ד"ר אייל גל

לפי מה שאת מתארת אין סימנים לרפלוקס בבדיקה והכדורים רק מחמירים את המצב. ניתן לנסות סוג אחר של כדורים להורדת חומציות או לבצע מדידת חומציות בושט. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול