תשובת בדיקת ct

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

22/03/2009 | 22:10 | מאת: שמואל

רופאי נכבדי. היום(22/03/09) בצעתי בדיקת קולונוסקופיה וירטואלית מאחר והבדיקה הטכנית נכשלה.התשובה בכל הקשור לפוליפים או ממצאים אחרים הקשורים למעי הגס אומרת:"ללא פוליפים גדולים מ-1 ס"מ או תהליכים תופסי מקום במעי הגס". האם לאור התשובה הנ"ל אני יכול לישון בשקט? אודה לתשובתך הנאורה.

26/03/2009 | 10:18 | מאת: ד"ר אייל גל

התשובה אכן מראה שאין חשש לפוליפים משמעותיים או גידולים במעי הגס ולכן אפשר להרגע. צריך לזכור שהבדיקה אינה מדוייקת ב 100% ולכן תמיד קיים חשש מסויים לטעות אך זה קיים בכל בדיקה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול