גיהוק עם הרגשה של קליפת תפוז

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

22/03/2009 | 08:57 | מאת: יהודית

בתקופה האחרונה קורית לי תופעה מוזרה. אם אכלתי היום תפוז למחרת כל היום היה עולה לי כמו גיהוק עם הרגשה שאכלתי קליפת תפוז. מזה ימים מספר הפסקתי לאכול תפוז (אבל אתמול אכלתי הרבה שום) שוב יש לי היום את הגיהוק ובכל הפה יש הרגשה כאילו אכלתי את קלפת תפוז. מה זה יכול להיות?

26/03/2009 | 10:06 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שאת סובלת מבעיית רפלוקס בה המזון עולה חזרה לושט ומזונות חומציים או חריפים עלולים להחריף זאת. עליך לפנות לרופא גסטרו לבדיקה עם הבעיה נמשכת ובינתיים להמנע ממזון חריף, חומצי או מטוגן. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול