עזרה!!!!!

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

22/03/2009 | 04:11 | מאת: mtio

שלום חברתי(23) סובלת כחצי שנה מכאבי בטן בלתי פוסקים ובשלשולים(שמלווים ביציאות ריריות) ועייפות, מה עוד שהיא סובלת מפיסורות + דבר שנראה כמו טחורים אך הרופא שלל את זה וטען שזה נוצר כחלק ממשהו דלקתי בגוף.לפני כמה חודשים אובחן אצלה החיידק הליקובקטר פילורי ובידקה חוזרת הראתה שהוא נעלם(לאחר טיפול אנטיביוטי משולש). היא עברה כל בדיקה אפשרית כולל בדיקת קפסולה שהראתה כיבים בתריסריון(שיש אפשרות שקשור לחיידק) היא מורידה ומעלה במשקל בשבוע בין 3-5 קילו היא סובלת מאפתות+אבססט במפשעה. אחרי כל הבדיקות רופא הגסטרו החליט שהיא מקרה קשה מאוד ושהוא לא יכול לשלול מחלות (כגון קורהן או מעי רגיז וכו') אך גם לא יכול ההפך......... וביקש לעשות שוב בידקת גסטרו ומתן ביופסיה!!! בנתיים אף רופא לא ידע בדיוק לכוון אותנו למשהו אודה לך מאודדדדדדד על עזרתך והתייחסותך.

26/03/2009 | 09:57 | מאת: ד"ר אייל גל

כפי שציינת מדובר במקרה מסובך ולא ניתן לפתור אותו בפורום. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול