בעיות בקיבה ודלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

20/03/2009 | 02:41 | מאת: מ

שלום, אני בת 25,בריאה מאוד באופן כללי.לפני כשבוע היו לי כאבי בטן חזקים מאוד בבטן התחתונה והעליונה, בנוסף לגלי כאב בינוניים בעת או לפני מתן צואה ושתן,וגזים. בנוסף, הורגשו שינויים בצואה(ללא שילשולים או עצירות). התברר שהיתה לי דלקת חמורה בדרכי השתן. בנוסף, הרופא קבע שיש לי וירוס בקיבה ללא בדיקת מעבדה. לאחר טיפול באינטיביוטיקה 5 ימים הכאבים עברו אך היום,כעבור שבועיים אני מתפקדת כרגיל אך עדיין חשה בגלי כאב חלשים שבאים והולכים באיזור הקיבה והמעי,גודש ורגישות באיזור. הסיפטומים כרגע אינם קבועים אך מופיעים לפחות פעם ביום ועדין מפריעים . מהו זמן החלמה תקין מוירוס בקיבה ? האם סיפטומים אלו יכולים לאותת על בעיה אחרת? מהן הבדיקות הממולצות במקרה כזה? תודה רבה

21/03/2009 | 23:55 | מאת: ד"ר אייל גל

תופעות שונות במעי יכולות להמשך בין שבוע ל 3 -4 שבועות מדלקת קיבה או לאחר טיפול אנטיביוטי. אם קיים שיפור מתמיד אין צורך בבירור. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול