אחותי וכאבי הבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/03/2009 | 17:26 | מאת: חממי מרגלית

אחותי בערך בגיל 70 סובלת כבר 10 חודשים סובלת מכאבי בטן עברה קולונוסקופיה -תקינה עברה גסטרו -דלקת בקיבה סובלת מסוכר לחץ דם ועצבים הרופא אמר שעצבים וסוכר שיתק לה את המעי והיא בקושי עושה יציאות ניסתה תרופות משלשלות וחוקנים ועדיין בקושי יש יציאות ובקושי היא אוכלת ממה לדעתך סובלת ומה הפתרון אם ישנו ומאכלים שיישלאכול כמו כן מה דעתך על שטיפות מעיים עם מים חמימם שמעתי שיש דבר כזה מקווה לתשובה מהירה

21/03/2009 | 23:48 | מאת: ד"ר אייל גל

אין לי מספיק אינפורמציה כדי לומר ממה סובלת אחותך. סוכרת יכולה לפגוע בתנועתיות המעי אם כי יותר בקיבה מאשר במעי הגס. עצירות בגיל זה שכיחה וניתן לטפל בה ע"י תרופות ברב המקרים. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול