איך שזה נכנס זה יוצא

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

18/03/2009 | 20:16 | מאת: מישהו

אני בן 29 בריא ורזה רזה מדי מדי פעם סובל מכאבי בטן ושלשולים בבדיקות שעשיתי לפני שנים גם גסטרו וגם אנדו לא התגלו דברים חריגים טופלתי בלוסק ואסידופיילס ומצבי השתפר. הרזון מפריע לי , אני שם לב שאוכל שאני אוכל ובמיוחד אם מדובר באוכל שכולל דברים קטנים כמו תירס אפונה צנובר וכו'. הוא יוצא כמו שהוא נכנס , שלם! האם זה מעיד על משהו , האם תהליך הפירוק בקיבה חלש או החומרים המפרקים?

19/03/2009 | 13:36 | מאת: ד"ר אייל גל

לאנשים שונים יש מבנה גוף ומטבוליזם שונה ולכן חלקם נוטים להיות רזים ואחרים שמנים. חילוף חומרים מהיר יכול גם להביא למעבר מהיר של המזון במעי ולספיגה חלקית. ד"ר גל

19/03/2009 | 14:27 | מאת: מישהו

ומה אפשר לעשות עם החילוף חומרים המהיר? איך מאיטים אותו וגורמים לספגיה יותר גדולה? תודה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול