בדירת רגישות למזונות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

18/03/2009 | 15:13 | מאת: חגית

שמי חגית אני סובלת מזה כשנה ממעי רגיז ואי סבילות למזונות מסויימים שגורמים לי לנפיחות בטנית, ביצעתי בדיקות ואין לי רגישות לצליאק וחלב. ברצוני לבצע בדיקת מעבדה לאלרגנים, פניתי למעבדה פרטית שבודקת 150 סוגי מזון ונשלחת לחו"ל לבדיקה שנקראת AGG ברצוני לדעת מה ההבדל בינה לבין בדיקה דרך קופ"ח ואו בית חולים והאם ידועה הצלחתה והיכן ניתן למצוא עוד מעבדות בברכה, חגית

19/03/2009 | 13:33 | מאת: ד"ר אייל גל

בדיקה זו נעשית רק באופן פרטי ואין כל הוכחות מדעיות שהתוצאות שלה אכן מעידות על רגישות אמיתית למזון הנבדק. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול