גסטריטיס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

18/03/2009 | 09:10 | מאת: אורית

שלום רב, לפני כשנתיים וחצי עברתי גסטרוסקופיה וההבחנה היתה גסטריטיס . מאז אני מקבלת טיפול בלנטון. ישנה הקלה, אך אני עדיין סובלת מבעיית עיכול וטעם מר בפה. לאחרונה התחלתי טיפולי נוטרופתי שכוללים תוספי מזון חיידקים מסוימים ודיאטה ישנה הטבה מסויימת , הטעם המר בפה עדיין קיים. בנוסף ברצוני לציין שעשיתי לאחרונה בדיקת דם להליקובקטור והתוצאה היתה שלילית. האם ניתן להסתמך על בדיקת דם או צריך לעשות בדיקת נשיפה ? אודה מאוד אם תוכל ליעץ לי מה עלי לעשות ?

19/03/2009 | 13:32 | מאת: ד"ר אייל גל

אני מאמין שעברת את הבדיקה להליקובקטר בזמן הגסטרוסקופיה ואין מקום לחזור על הבדיקה. הליקובקטר אינו גורם לטעם מר בפה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול