בבקשה, מידע

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

16/03/2009 | 14:05 | מאת: חני

לאור הפרסומים האחרונים על הסכנה שבסופודקס הייתי מבקשת אם אפשר לקבל יותר מידע על התכשיר שנקרא- פיקולקס. האם הוא מסופק ע"י קופות החולים? (לא מצאתי שום מידע בחיפוש בגוגל). אשמח לקבל הפניות למידע.

19/03/2009 | 12:36 | מאת: ד"ר אייל גל

פיקולקס הוא חומר הכנה המכיל סודיום פיקוסולפט ומגנזיום ציטרט. החומר אינו מכיל זרחן והוא בטוח לשימוש. משווק לאחרונה באופן מסחרי דרך חברת FERRING ויצא לקופות בחודש האחרון. גם חומר זה אינו מומלץ לחולים באי ספיקת כליות מתקדמת או באי ספיקת לב. ד"ר גל

26/03/2009 | 08:30 | מאת: ירון

שלום ד"ר גל, אני עומד לעבור קולונוסקופיה ביום ב' הקרוב (30/3) בסביבות 18:30. שתי שאלות: 1. מה יהיה לוח הזמנים לשתיית תוכן שקיות הפיקולקס (אין התיחסות בעלון לבוקר / אחה"צ מבחינת זמן הבדיקה) 2. הרופאה לא רשמה לי את הבקבוקונים הקטנים לביצוע חוקן. האם יש צורך להשתמש בהם בכל זאת ומתי? תודה ירון

22/10/2009 | 09:37 | מאת: karin

בדו"ח של הרופא מופיע הכל תיקון והביופסיה עדיין לא הגיע התשובה למעלה מחודש אני בת 29 בריאה מופיע באבחנות epigastric DISTRESS האם זה קיבה עצבנות??? וכמה זמן לקח לתשובה להגיע הביתה בדואר?

22/10/2009 | 09:37 | מאת: karin

בדו"ח של הרופא מופיע הכל תיקון והביופסיה עדיין לא הגיע התשובה למעלה מחודש אני בת 29 בריאה מופיע באבחנות epigastric DISTRESS האם זה קיבה עצבנות??? וכמה זמן לקח לתשובה להגיע הביתה בדואר?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול