התקפים פתאומיים של כאבי בטן!עזרה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

15/03/2009 | 18:21 | מאת: רועי

שלום ,אני סובל כמעט שנ לשמה מהתקפים חוזרים כל חודשיים של כאבי בטן ותחושה לא נעימה בבטן האמצעית אני חייל ביצעתי US של כלל הבטן וחזר תקין ביצעתי פעמיים בדיקה להילקובקטר ויצא תקין ביצעתי אין ספור של בדיקות דם והכל תקין ביצעתי רנטגן והכל תקין,היתי מאושפז כ 4 פעמיים בעקבות זאת,באחד מהאשפוזים ביצעתי סי.טי עם אבחנה ברורה לאפנדקס מוגדל ובסוף לא בוצא ניתוח לאחר יומיים של אשפוז .היום אני עדיין סובל הרופא שלי ביחידה המליץ ליעל גסטרסוקפיה אני די חושש מהבדיקה ואני לא מאין בה גם.כי הבנתי שתבחין הנשיפה בודק אותו דבר .האם ישנם בדיקות אחרות שתוכל להמליץ לי עליהם שהן אינן חודרניות.אולי רגישות למזון כלשהוא?

19/03/2009 | 09:43 | מאת: ד"ר אייל גל

אני חושב שאתה צריך לבצע את הבדיקות שהרופא שלך יעץ לבצע. תבחין הנשיפה בודק רק החליקובקטר ולא בעיות אחרות שעלולות להיות בקיבה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול