בעיות מיעיים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

14/03/2009 | 20:38 | מאת: זינה

דר אייל שלום אני סובלת מזה שנים רבות מצואה רירית בצבע צהוב פז עם שריפה חזקה בעת היציאה.היציאה גם קצפתית שקופה לפעמים.ביצעתי קולונוסקופיה פעמיים אבל הבדיקה תקינה כמו כן נלקחו ביופסיה שהיא תקינה.האם יש הסבר לתופעה לפני היציאה כאבים חזקים בבטן אבל יש הקלה אחרי יציאה למעט השריפה החזקה.האם הגוף שלי מפריש חומרים כימיים אשר גורמים לשריפה.ואיזה בדיקות מעבדה אפשר לעשות על מנת לגלות את מקור ההפרשות? אני רוצה לציין שלפני שלושה חודשים ביצעתי ציסטוסקופיה והתברר שיש לי דלקת בשלפוחית שהיא לא ממקור חיידקתי וטופלתי על ידי 6 טיפולים שבועיים עם הטבה ממש קלה,שאלתי כאן : האם דלקת מיעיים יכולה לגרום לדלקת בשלפוחית? אודה לך מאוד על התשובה זינה

19/03/2009 | 09:22 | מאת: ד"ר אייל גל

קרוב לוודאי שאת סובלת מבעיית מעי רגיש, אינני רואה קשר בין הבעיה לדלקת שלפוחית ועד כמה שהבנתי אינך סובלת מדלקת מעי. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול