בדיקת גאסטרו

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

12/03/2009 | 10:19 | מאת: מרגלית חממי

עברתי קולונוסקופיה תקינה ולאחר מכן בדיקת גסטרו הכל נראה תקין מלבד שהיה רשום קיבה והיפוך ארוזיות נודולריות באנטרום לקחו ביופסיה רציתי לדעת מה הפירוש וממה יכול להיות הבדיקה על רקע משפחתי אבי ואחותי נפטרו מסרטן המעי הגס אשמח לתשובה

13/03/2009 | 11:26 | מאת: מרגלית חממי

האם זה לא מסוכן ומה התרופה לבעיה

14/03/2009 | 21:27 | מאת: ד"ר אייל גל

ארוזיות הן פצעים קטנים ברירית הקיבה. הארוזיות יכולות להגרם עקב שימוש בתרופות כגון אספירין, על רקע חיידק הליקובקטר או עודף חומציות. הטיפול כולל בדרך כלל תרופות להורדת חומציות הקיבה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול