סבילות ללנטון/אומפרדקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

11/03/2009 | 15:13 | מאת: אתי

שלום רב, אני בת 34 סובלת מריפלוקס כ 4 שנים, אשר היה מבוקר ע"י נטילת אומפרדקס, לפני כחצי שנה חזרו לי התופעות של הבחילות והסחרחורות לתקופה של יותר מחודש והתבקשתי מהרופאה להפסיק את התרופה בכדי לבדוק אליקובקטר. אחרי שלא היו ממצאים חזרתי לתרופה אך הופיעו כאבי בטן וראש. אחרי התיעצות עם גסטרו שינוי האומפרדקס ללנטון ובדיקות למינהן (שיצאו שליליות) הוא אמר שיש לי מעי רגיז 1. האם יכולה להיות לי רגישות לכל התרופות הנ"ל? אם כן מה עושים? 2. עכשיו שוב יש לי את תופעות הריפלוקס ואינני יודעת אם להתייחס לזה כוירוס עובר או להעלות את מינון התרופה (בעבר לקחתי פעמיים ביום ועכשיו אני לוקחת פעם) תודה,

14/03/2009 | 20:56 | מאת: ד"ר אייל גל

קצת קשה להאמין שאי סבילות הופיעה אחרי מספר שנים של שימוש בתרופה. ד"ר גל

24/03/2009 | 14:47 | מאת: שרית

שלום רב! לאמי יש ריפלוקס לפני כשנה היא עשתה גסטרו והיה לה דלקת בוושט היא לוקחת אומפרדקס פעם ביום 20 מ"ג רציתי לדעת האם רצוי לקחת פעמיים ביום או פעם ביום 40 מ"ג מדי פעם יש לה צרבות קלות וקולה נהיה צרוד אך מעבר לכך היא אינה סובלת יותר מדיי מהריפלוקס אני פוחדת מסרטן הוושט שהיה לאביה ואחיה שנפטרו מהמחלה רציתי לדעת פרטים על ניתוח שיפתור את הבעיה לגמרי סליחה על כל השאלות אשמח אם תוכל לתת לי תשובות על כל שאלותיי. בת שמודאגת מאוד.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול