בעיה קטנה...

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

10/03/2009 | 22:08 | מאת: יניב יניב

אני בן 28 שוקל 100 גובה 1.85 סובל ממעי רגיז (רגיש) או איך שלא קוראים לזה כבר למעלה משמונה שנים ולאחרונה סמתי לב לבעיה בפה אני אוכל אוכל חם שיצא ישר מהתנור וכיאילו אין לי רגש בפה לחום של האוכל כשאני מסיים ללעוס ובולע את האוכל אני מרגיש שזה רותח בגרון אבל בפה לא הרגשתי את החום של האוכל דוגמה אשתי אפתה סופלה ישר מהתנור אכלתי את זה ולא הרגשתי כלום וסופלה זה דבר רותח !!! שאלתי העם יש לכם מושג על מה אני מדבר או שהבעיה היא רק אצלי ? תודה מראש וחג פורים שמח

14/03/2009 | 20:31 | מאת: ד"ר אייל גל

אתה מדבר על חוסר תחשוה לחום בפה, זו יכולה להיות בעיה נוירולוגית או קשורה ללשון. הייתי מתייעץ עם רופא א.א.ג. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול