פוליפים במאי הגס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

10/03/2009 | 14:13 | מאת: REHESH

שלום, אני בת 61 עם סיפור משפחתי של סרטן מאי הגס(אמא) אני מבצעת הדיקת קולונוסקופיה באופן סדיר לפי המלצת הרופה. לפני כשנה נתגלה ונכרת פולים אחד ותוצאות הבדיקה הפטולוגית היו תקינות לפני כיומיים ביצעתי שוב פעם בדיקת קולונוסקופיה ונתגלו 2 פוליפים בגודל של כ-5ס"מ וכ-2.5 ס"מ על "רגל" , שניהם נכרתו ונשלחו לבדיקת המעבדה. יחד איתם נתגלה גם פולים קטן כ0.5 ס"מ עם גבשושית ברורה. הייתי רוצה לדעת מה זה אומר"גבשושית ברורה".הפולים הזה לא נכרת

14/03/2009 | 19:42 | מאת: ד"ר אייל גל

צריך לשאול את הרופא שכתב את הדו"ח מה זה גבשושית ברורה ומדוע לא הוסר הפוליפ מכיוון שגם אני אינני מבין זאת. מעבר לכך לא ברור לי איך הופיעו במשך שנה 2 פוליפים גדולים מאד במעי (דבר זה מאד לא סביר אלא אם כן הכוונה למילימטרים ולא לסנטימטרים). ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול