טיפול במטרוג'יל לתולעים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

10/03/2009 | 11:00 | מאת: שירלי

לאחר מס' פעמים שקיבלתי ורמוקס לטיפול בתולעים וטיפול לא עזר רופאת המשפחה שלי רשמה לי מטרוג'יל. התחלתי ליטול את התרופה ובמקביל ערכתי בירור באינטרנט לגבי התרופה, אך בשום מקום לא היה רשום שהיא מטפלת בתולעים. האם התרופה הזו יכולה להועיל, אני ממש מיואשת, מכיוון שאינני מצליחה להפטר מהפרזיטים האלו. ובנוסף לתרופה הזו תופעות לוואי ממש לא נעימות. האם יש תרופה אחרת שמחסלת את התולעים?

14/03/2009 | 19:39 | מאת: ד"ר אייל גל

זו אינה תרופה נגד תולעים, פני למומחה במחלות זיהומיות. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול