בדיקת קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

07/03/2009 | 19:36 | מאת: ארי

בבדיקה קולונוסקופיה נכרתו 12 פוליפים קטנים כ-5 מ"מ בקולון השמאלי, התשובה היתה תקינה ללא ממצא חריג ומומלץ למעקב ובדיקה חוזרת בעוד שנה. אני בן 60 ,ביצעתי את הבדיקה עקב גזים מרובים במהלך כל היום, ובעקבות כך ריחות לא נעימים שהפריעו לי מאוד, כמו כן יציאות בלתי סדירות, עכשו לאחר כריתת הפוליפים , פתאום הכל השתנה לטובה, חדלו הגזים , והיציאות סדירות..האם יש לכך הסבר , או שמא זה בעקבות כריתת הפוליפים

09/03/2009 | 18:34 | מאת: ד"ר אייל גל

יותר סביר שזה נובע מתהליך ההכנה של המעי לפני הבדיקה מאשר מכריתת הפוליפים. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול