שיעול טורדני עקב מיצי קיבה שעולים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/03/2009 | 15:18 | מאת: שמואל

אני חייל ומזה שנתיים אני משתעל בצורה טורדנית מאוד במיוחד אחרי שאני אוכל. לאחר צילום ריאות שללו את האפשרות שמדובר בבעיה בריאות וסברו שהבעיה היא מיצי קיבה שעולים וגורמים לשיעול. קיבלתי מהרופא הצבאי כדורי אומפרדקס (לקחת פעם ביום) וזה לא ממש עזר לי ואני ממשיך להשתעל. אני אשמח אם תוכל להמליץ לי מה לעשות. תודה.

09/03/2009 | 18:31 | מאת: ד"ר אייל גל

לרב מומלץ לקחת טיפול במינון גבוה של לפחות 2 כדורי אומפרדקס ביום למשך חודש עד חודשיים לפני שניתן לומר אם הבעיה נגרמת ע"י רפלוקס. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול