דימום בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

05/03/2009 | 17:41 | מאת: נעמה

שלום בתקופה האחרונה(שבועיים) הבחנתי בדימום קל בעת מתן צואה.התעלמתי מכך כי לא חשתי בתופעות אחרות והנחתי כי ייעלם מעצמו. אני סובלת מעצירות קלה (נותנת צואה כל יום אך מתקשה בפעולה,מתאמצת יותר מבדר"כ) היום בעת מתן צואה דיממתי דימום מאסיבי שדי מלחיץ אותי . הבחנתי שכ פעם שאני מתאמצת ומפעילה את שרירי פי הטבעת הדימום חוזר על עצמו. אבקש לדעת מה יכולה להיותהבעיה וכיצד ניתן לטפל בה. אנא ענו לי בדחיפות , אני מוטרדת וחוששת . תודה

09/03/2009 | 18:16 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שמדובר בטחורים מדממים, הייתי מציע לך לפנות לכירורג/פרוקטולוג. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול