גיהוקים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

05/03/2009 | 00:57 | מאת: y45700

שלום ד"ר אני בן 67 לפני חצי שנה שברתי את הירך בנפילה בוצע ניתוח עם ברגים לפני בערך חודשים התחילו גהוקים כל יום בעיקר בערב הגיהוקים מופעים בדרך כלל בערב וגורמים לחולשה ואני שוכב ואז הגיהוקים מפסיקים אבל החולשה נשארת ואז אני שוכב איזה שעתיים ואז אני קם כאילו לא קרה דבר בוצע אידוסקופיה והיה תקין יש לצין מקבל טיפול ללחץ דם לוקח טיפול לוסק אבל זה לא עוזר

09/03/2009 | 18:06 | מאת: ד"ר אייל גל

אינני יודע מה גורם לגיהוקים שלך וייתכן שאין לכך קשר לבעיות קיבה אלא לתרופות שאתה מקבל, מתח נפשי או בעיות אחרות. כדאי להתיעץ ברופא המשפחה. דר גל

27/03/2009 | 15:16 | מאת: דינו יהודה

שלום ד"ר מבקש סליחה על השאלה הנוספת באותו נושא בהמשך לשאלה הקודמת אניעדין סובל מגיהוקים וכן נוסף גם כאבי חזה וגם כאבי בטן עם תחושה של נפיחות בבטן היתי בחדר מיון אתמול נשלחתי לבדיקת אולטרה סאונד כיס מרה ולבלב אשר נמצאו תקינים וכן אקג אשר היה תקין קיבלתי טיפול כדורים אומפרדקס וגם מוטיליום וזה לא עוזר מבקש עזרה כי אני סובל תודה רבה ,

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול