תוצאות בדיקת CT

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

02/03/2009 | 15:05 | מאת: מיקי

בן 71 , שנתיים אחרי ניתוח כריתה חלקית של הפרוסטטה, חוזרות התלונות על השתנה מרובה בלילה ותחושה של אי ריקון השלפוחית, נשלחתי לCT בטו ואלו התוצאות: כליות גודל תקין ציסטות קורטיקלית פשוטות משמאל עד קוטר של 1.2 ס"מ פרי פלביניות משמאל עד קוטר של 5 ס"מ. שלפוחית מלאה , דופן סדירים. ללא ממצא בדרכי שתן פרט לציסטות כליותיות עכירות שומן מזנטריאלית עם בלוטות עד גודל של 11 מ"מ- ממצא בלתי ספציפי שמשמעותו הקלינית אינה ברורה. retractile mesenteritis האם תוכלו לעזור לי עם התוצאות ? יש לי תור לרופא רק בעוד שבועיים ואני חושש מהתוצאות. האם משהו מהתוצאות מטריד?

07/03/2009 | 23:49 | מאת: ד"ר אייל גל

אתה צריך לפנות לרופא האורולוג עם תלונות אלו ולא לגסטרואנטרולוג. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול