מה זה יכול להיות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

02/03/2009 | 11:24 | מאת: אתי

אני בת 39 בריאה בדר"כ. מזה כמה חודשים כמעט שנה אני סובלת מנפיחות בבטן וכאב מעין צריבה בצד ימין של הבטן מתחת לצלעות,חמיצות בפה, קיבה רכה עד מימית בשעות הבוקר אני מתפנה 3 פעמים (מה שלא מתאים לי שנים שסבלתי מעציריות) בתחילה קיבה רכה לאחר מכן מימית לאחר ההתפנות יש לי כאבים בפי הטבעת בניגוב יש לפעמים קצת דם בביקור אצל הפרוקטולוג נמצא כי יש לי פיסורה למרות שלא רואה אותה, נתן לי להשתמש באנפרין ללא הועיל. מה זה יכול להיות ?

05/03/2009 | 13:36 | מאת: ד"ר אייל גל

אינני יכול לדעת ממה זה נובע, את צריכה לפנות לבירור לרופא גסטרואנטרולוג. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול