גיהוקים מלווים בקשיי נשימה וגזים מרובים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

02/03/2009 | 10:34 | מאת: מיואשת

עזרה! בבקשה! מזה 5 חודשים אני סובלת מהתקפים של קשיי נשימה שמקורם במעי (לא בריאות).אני מנסה לגהק ולפהק בכדי להקל, אבל לפעמים אני ממש לא מצליחה לנשום. בנוסף, אני סובלת מאוד מגזים, ולפחות פעם בשבוע יש לי רעשים בבטן שאחריהם מייד שלשולים. ניסיתי טיפולים שונים ביניהם דיאטנית קלינית המתמחה ברגישות למזון, כל הבדיקות האפשריות, טיפול 10 ימים של טבעציקלון, כדורים לבחילות והקאות, ועוד. אולי למישהו ממומחי הפורום יש איזו השערה לגבי המקור לסבל שלי?

05/03/2009 | 13:35 | מאת: ד"ר אייל גל

כדאי לבצע בדיקה של הקיבה ע"י גסטרוסקופיה כדי לשלול בעיות כגון רפלוקס או בקע בסרעפת. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול