הבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

01/03/2009 | 15:31 | מאת: סימה

הנני בת 50 אישה רזה מתמיד.. לפני 4 שנים בערך אני סובלת מנפיכות בבטן כל הזמן... אוכלת נכון.. לא דיברי חלב לא ירקות שגורמות לגזים. וכו. אחרי מספר פעמים של ביקור אצל הרופא הוחלט: מעי רגיז. אוקיי שאלתי היא : כל השנים בבוקר מיד אחרי שנת הלילה יש לי יציאה. ב 4 שנים האחרונות הבטן נשארת נפוכה כאילו לא הייתה יציאה... מה שלא נכון עד לפני 4 שנים הייתי מתעוררת עם בטן שטוחה..ואחרי יציאה כמובן ממש שטוחה.. למה היום הבטן אחרי לילה ואחרי יציאה נשארת כמו שהיא הייתה לפני השינה לילה קודם. תודה

05/03/2009 | 13:02 | מאת: ד"ר אייל גל

אינני יודע מדוע הנפיחות נשארת ולא נעלמת. כדאי לבדוק בין השאר רגישות למזונות שונים כגון מוצרי חלב או חיטה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול