שאלה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/02/2009 | 22:34 | מאת: רותם

שאלתי אותך לפני כן לגבי צרבת חד פעמית שתקפה אותי במשך יומיים ומאז עברה, והרופא נתן לי לעשות בדיקה להליקובר. ואתה אמרת שאם זה היה חד פעמי אז מיותר לבצע את הבדיקה אך במידה ואחליט לעשות אותה וימצא חיידק אז נדרש טיפול. שאלתי היא: אם אעשה את הבדיקה וימצא חיידק. יש אפשרות לגשת לרופא שהפנה אותי ולבקש לא לקבל את הטיפול לחיידק בשלב זה, אלה אם כן בעתיד יחזרו לי התופעות, אז לחזור לרופא ולקבל את הטיפול? יש אפשרות כזאת?

04/03/2009 | 08:57 | מאת: ד"ר אייל גל

אני לא בעד לבצע בדיקות אם לא מתכננים לטפל בתוצאה, זה מיותר. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול