בחילות חולשה צמורמורת הקאות ושלשולים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/02/2009 | 17:00 | מאת: מ- בת 30

היי בת 30- לפני יומיים התחלתי להרגיש צמרמורות וחולשה , אחכ בחילות , אחכ 2 הקאות ומאז שלשולים מיים.0 אין כלב או חתול , ישבתי כמה ימים בכיתה ליד מישהי שטענה שהיא מקוררת ומצוננת וחוץ מזה זהו. רציתי לדעת אם זה נראה לך ויראלי , אם אני יכולה לא ללכת עדיין לרופא אלא להמתין שיעבור . מה רצוי לאכול ולשתות להמלצתך ? לא מדדתי חום אבל התחושה היא שאין לי. תודה

04/03/2009 | 08:56 | מאת: ד"ר אייל גל

זה בהחלט נשמע כמו מחלה זיהומית ובדרך כלל מחלות אלו חולפות מעצמן. מומלץ לשתות הרבה נוזלים, להמנע ממוצרי חלב ולאכול מזון יבש. אם הבעיה נמשכת או מתגברת, פני לרופא. ד"ר גל

04/03/2009 | 20:26 | מאת: מ בת 30

הבעיה עדיין נמשכת . ההקאות פסקו וגם הצמרמורות אבל השישולים עדיין .. וגם מרגיש כמו תסיסה בבטן .. וזה מרגיש כמו משהו זיהומי . מה זה מזון יבש ? אני פשוט עדיין מחכה שיחלוף וגם לא נראה לי שאני אוכלת טוב בשביל שזה יחלוף . תוכל לומר לי מה לאכול לכמה ימים לפני שאפנה לרופא בתקווה שיעבור

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול