פרט חשוב שלא ציינתי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/02/2009 | 10:24 | מאת: דנית

לפני תקרית השלשולים הזו ששינתה את חיי והפכה אותם לחסרי שליטה, סבלתי מעצירויות קשות משך שנים ארוכות, לפני 10 שנים לקחתי 7 כדורי לקסעדין על מנת להכנס לשרותים, אח"כ התנסתי באבילק ובכל מיני אחרים שהמליץ הרופא ואם לא הייתי לוקחת דבר אז הבטן הייתה נפוחה שבועות, אני אף פעם לא הייתי רעבה ומהצד זה נשמע ממש לא אנושי. בשנים האחרונות הסתפקתי ביציאה אחת לשבוע ע"י שתיית תה טיבטי בכמות כפולה ומכופלת ואז הגיעה מכת השלשולים שאין לי מושג איך להתמודד איתה.

04/03/2009 | 08:43 | מאת: ד"ר אייל גל

שימוש במשלשלים שונים ובעיקר בתה טיבטי עלולה לגרום הפרעות קשות במערכת העיכול כפי שאת חווה עכשיו וחשוב להגמל מהחומרים האלו בהקדם. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול