מאוד דואגת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/02/2009 | 10:09 | מאת: דנית

אני בת 33 אמא לשניים, בני הקטן בן שנה ובחודש השביעי להריון תקפו אותי שלשולים מזעזעים לרוב ללא יכולת שליטה משהו כמו 20 פעם ביום, אושפזתי וכעבור חודש מספרי השלשולים פחתו, ילדתי ולאחר הלידה שוב עצירות של 10 ימים שישיבה מאומצת בשרותים "הולידה" יציאה נוזלית. מאז (לא קשור בהכרח) אני לוקחת כדורים לתת פעילות של בלוטת התריס ובכל יום או לכל היותר יומיים יש לי יציאות אך כולן נוזליות "שלשוליות" לעיתים התחושה היא של גזים/נפיחות ומה שיוצא זה יציאה נוזלית עם הרבה דם (אני סובלת מטחורים ובכל זאת מדובר בכמויות גדולות) אצייו שכשאושפזתי בהריון עשו את כל הבדיקות האפשריות וכשהכל היה תקין העלו אופצייה חלילה לסרטן המעי, מיד כשילדתי עשיתי קולונסקופיה שלדעת רופא הגסטרו תקינה, הוא ראה סימנים שלא ראה מעולם ושמזכירים דלקת, שלח לבדיקה שתוצאותיה שליליות לגבי סרטן תודה לאל ואמר שהכל בסדר ושאני אחדל לדאוג. אני ממש לא רגועה ובטוחה שמשהו לא תקין, אשמח לעצות הכוונה.

04/03/2009 | 08:40 | מאת: ד"ר אייל גל

אני חושב שאם עברת קולונוסקופיה ולא נמצא סרטן המעי הגס שהוא גם נדיר מאד בגילך הסיכוי שיש לך סרטן נמוך מאד. לגבי הממצאים הלא ברורים בקולונוסקופיה צריך לבדוק עם הרופא שביצע את הבדיקה יחד עם תוצאות הביופסיות במה מדובר. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול