קיבה רכה מתמשכת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/02/2009 | 10:07 | מאת: abugoli

שלום לרופאי הפורום אני בן 69 סובל כבר מעל שנה בבעיות במערכת העיכול - קיבה רכה מאד, גזים. גם ירדתי במשקל. בבדיקות נתגלה שיש לי BlastocystiS HOMINIS. לקחתי metrogil וזה לא עזר, בבדיקות לאחר הטיפול נתגלו שוב BlastocystiS HOMINIS. לקחתי metrogil פעם שניה עפ"י עצת הרופא ושוב לא עזר. נא עזרו לי, כיצד עלי להתקדם כדי להיפטר אחת ולתמיד מהקיבה הנוזלית והגזים שמלווים אותי כבר מעל שנה !! בתקוה ..... ותודה , abugoli

04/03/2009 | 08:36 | מאת: ד"ר אייל גל

בלסטוציסטיס הומיניס הוא טפיל שרק לעתים רחוקות גורם לבעיות במערכת העיכול ולא ברור אם אכן זו הבעיה הגורמת לך לשלשול וירידת משקל. רצוי לבצע בירור מקיף דרך גסטרואנטרולוג בנוסף. לגבי הטפיל מציע לך להתיעץ ברופא למחלות זיהומיות . ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול