כאבים עזים בבטן העליונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

26/02/2009 | 20:12 | מאת: אביבית

הנני סובלת כחודש מכאבי בטן חזקים בחלק העליו. בקופת חולים הרופא שלח אותי לבדיקת נשיפה ואני מחכה לתוצאות. אני מודאגת ורוצה את חוות דעתך לגבי מה יכולות להיות הסיבות לכאב. ברצוני לציין כי הכאבים פוגעים מאד באיכות חיי. לעיתים אני מתקשה ממש להזדקף. האם אני צריכה לפנות למיון? האם להמתין ולחכות שרופא המשפחה יקבל את תוצאת הבדיקה. ממתינה לתשובתך בדחופה. בתודה מראש, אביבית

28/02/2009 | 22:48 | מאת: ד"ר אייל גל

מאחר והרופא בדק אותך והחליט שאין בעיה דחופה אפשר להמתין לתוצאות הבדיקה ולטפל בהתאם. את יכולה לבקש מהרופא טיפול סימפטומטי עד לקבלת התוצאות. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול