איך נגמלים מנרות גליצרין

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

23/02/2009 | 19:31 | מאת: מיכאל

לפני שנתיים התחלתי לסבול מעצירות והתחלתי להשמש בנרות גליצרין על בסיס יומי. כרגע הצואה שלי די רכה אבל אני לא מסוגל לבצע יציאה בלי נר גליצרין (אני יכול ימים לא ללכת לשירותים ורק להרגיש כובד ולחץ בבטן) . אפילו כשיש לי שילשול אני רק מרגיש גזים וכאב בבטן התחתונה אך לא מצליח לבצע יציאה לבד. רק אם אני מכניס נר גליצרין זה יוצא. (אני שותה מים, אוכל סיבים ירקות וכל הסיפור הידוע.. זה לא קשור בתזונה) . מה אפשר לעשות? איך ניתן להיגמל מתלות בנרות גליצרין? האם זה בכלל אפשרי?

28/02/2009 | 20:23 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שפיתחת בעיה של שרירי רצפת האגן, עליך לפנות למרפאת רצפת האגן במכון גסטרו. ד"ר גל

01/03/2009 | 17:32 | מאת: מיכאל

שתי שאלות: 1) לאן אני פונה? (אני גר בחיפה לדוגמא) האם זה בבית חולים או שאני צריך לפנות לרופא משפחה? 2) האם זה ניתן לשיקום? או שסתם יעשו לי מלא בדיקות כואבות ופולשניות ויגידו בסוף שאין מה לעשות? בתודה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול