Helico. Pylori Breath שאלה חשובה ודחופה ???

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

23/02/2009 | 10:26 | מאת: מאיה

ביצעתי תבחין נשיפה והנה התוצאה: POSITIVE Helico. Pylori Breath tst 45.94 ערכי ייחוס חיובי גדול מ- 5 אימונולוגיה- Parietal Cell Ab אני מבינה שהוא קיים נכון?? מה אומר המספר?? ורציתי לדעת מה יש לי כי זה חיובי?? ואיך מטפלים בזה?? תודה רבה אשמח לקבל תשובה מיידית

28/02/2009 | 16:37 | מאת: ד"ר אייל גל

יש לך חיידק וזה אומר שעלייך לקבל טיפול אנטיביוטי, לערך המספרי אין חשיבות מיוחדת מעבר לכך שהוא חיובי. נוגדנים אנטיפאריטליים מופיעים לעתים בדלקת אוטואימונית נגד תאי הקיבה. מומלץ לחזור על זה אחרי הטיפול בחיידק. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול