מקווה שזה קשור לנושא הפורום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

22/02/2009 | 22:54 | מאת: ליאור

שלום דוקטור בחצי שנה-שנה האחרונה אני שם לב שיש לי יותר גזים וגיהוקים(גרעפסים) מהרגיל והבעיה היותר העיקרית היא שהבטן שלי עושה קולות לעיתים קרובות מאוד,לאו דווקא אחרי אוכל. זה ממש לא נעים לי כשאני נמצא בחברת אנשים ובעיקר כשאני יוצא עם נשים כי שומעים את זה וזה מביך אותי. האם יש לך רעיון מה יכול לגרום לזה ומה אפשר לעשות כדי למנוע את זה? תודה, ליאור.

28/02/2009 | 00:58 | מאת: ד"ר אייל גל

הייתי מציע לפנות קודם כל לדיאטנית כדי לראות אם אין לך רגישות למזונות מסויימים. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול