בדיקת נשיפה c13

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

22/02/2009 | 17:39 | מאת: ליה

שלום עשיתי לפני שבועיים בדיקת נשיפה c13 והתוצאה היא 1.06 האם יש לי חיידק או לא ערכי הנורמה 0-3.5 ואם אין לי חיידק מה אתה מציע לי לעשות כי אני סובלת מתעוקת חזה וחולשה שאני לא יכולה להסביר אותה ועשיתי המון בדיקות שכולן תקינות (דם אקו לב ....?אשמח אם תענה לי בהקדם

28/02/2009 | 00:22 | מאת: ד"ר אייל גל

אין לך חיידק על פי הבדיקה. את צריכה לגשת לרופא גסטרו לבדיקה וייתכן שיש צורך בבדיקת גסטרוסקופיה או נסיון טיפולי בתרופות להורדת חומציות. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול