צואה צרה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

20/02/2009 | 14:28 | מאת: zari

אני בן 45 בריא קצת מלא משקל עודף 105 קג על 180 סמ. אימי נפטרה לפני חודש ממחלה ממושכת של סרטן מעי גס קרציונומה אני ואחי עוברים כל שנתיים שלוש בדיקת קולונסקופיה עד עתה לא נמצאו ממצאים פתולוגים סובל לפעמיים מדימום בהיר בעתהניגוב ורואה שהצואה מרוחה בקצת דם. הוברר בקולונסקופיה שזה מדימום טחורים.לאחרונה נצפו מספר פעמיים רב של צואה שבקוטר שלה יותר צרה מחודשיים קודמים. האם יש לחשוש ממשהו ? אני הבנתי מקריאה שלפעמיים שיש חסימה מפוליפים אז היציאה נעשית צרה וקטנת קוטר . אנא השב לי במהרה אריה המודאג

26/02/2009 | 11:54 | מאת: ד"ר אייל גל

אם ביצעת קולונוסקופיה בשנתיים האחרונות הסיכוי שהבעיה נובעת מפוליפ או גידול במעי הגס היא נמוכה מאד. לעתים אחרי טיפול בטחורים ע"י קשירות או ניתוח פי הטבעת מוצר ויש שינוי בצורת היציאה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול