** הדבקויות במעיים- חולי ileus **

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/02/2009 | 19:25 | מאת: ענבל

סבתא שלי סובלת כבר שנים מהדבקויות במעיים (עקב ניתוח שעברה פעם) אשר מעבר לעצירות שגרתית גורמות לעיתים לחסימות המצריכות אישפוז וצום ממושך. היא כמעט ולא אוכלת דבר, רק נוזלים. אסור לה כל דבר עם סיבים- למעשה רשימת האיסורים שקיבלה מרופאיה כ"כ ארוכה שהיא אינה יודעת כבר מה לאכול. תזונאיות שביקרה אצלן לא ידעו מה ליעץ או שיעצו בניגוד להנחיות רופאים. שאלתי: מה מותר לחולי ileus לאכול? אודה מאוד לכל תשובה בנושא

26/02/2009 | 00:02 | מאת: ד"ר אייל גל

הדיאטה היא כפי שנאמר דלת סיבים, אינני יכול לפרט לך כאן את כל המאכלים ללא סיבים, פני לדיאטנית שמבינה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול