שלשולים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/02/2009 | 15:58 | מאת: אורנה

שלום רב, ספורטאית בת 27 בריאה ללא שימוש בסמים ואלכוהול.תזונתי התבססה על בשר אדום, עוף,דגים, ביצים וכן לחם שיפון,גבינות כבשים ותחליפי סויה כי אינני נוגעת במוצרי חיטה וחלב פרה.לפני כחודשיים החלה תחושת מחנק בגרוןבעת אכילה, כמו רצון להקיא אך ללא הקאה בפועל.הפחתתי כמויות ואכלתי לאט אך התופעה רק גברה והחלה כבר בביס הראשון.פיתחתי גועל כלפי בשר וביצים ורוב המאכלים אותם צרכתי, פרט ללחם יבש,ובמשך חודש צרכתי רק קפה ושוקולד בכדי להישאר ערנית ועם אנרגיה מסוימת.בשבועיים האחרונים גם קפה ושוקולד גורמים לי לבחילה וביומיים אחרונים אני משלשלת בעקבות כל דבר שנכנס לפי,גם אחרי חצי פרוסת לחם או שתיית מיץ טבעי.אולטרה סאונד בטן עליונה מאמש ובדיקת חיידק הפילורי יצאו תקינים. אינני בהריון. מה עושים?

26/02/2009 | 00:00 | מאת: ד"ר אייל גל

לא ניתן לבצע אבחנות דרך הפורום עליך לגשת לרופא גסטרו לבדיקות. נסי לבצע גם תבחין נשיפה להליקובקטר דרך קופת חולים. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול