כאבי בטן תכופים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/02/2009 | 10:58 | מאת: אביבה מרי

שלום, אמא שלי אשה בת 70 סובלת כבר כמה חודשים מכאבי בטן עזים ובלתי נסבלים הייתה בבית חולים קפלן עברה את כל הבדיקות כולל בדיקה אצל גסטרולוג ונאמר לה שהכל תקין. הבעיה - כאבי הבטן עדיין קיימים ובתכפות של פעמיים בשבוע היא נאשפזת מקבלת זריקות הרגעה ו\או אופטלגין אך הדבר אינו עוזר והיא ממשיכה לסבול אנא עזרו לי עצה או הפניה לרופא מתאים דיוף !!! תודה

25/02/2009 | 23:56 | מאת: ד"ר אייל גל

בעקרון היא נבדקה כבר אצל גסטרואנטרולוג ולא נמצא דבר, כדאי להתיעץ עם גסטרואנטרולוג אחר ולהביא את כל הבדיקות שעברה כדי לקבל דעה נוספת. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול