פתאום הופיעה לי עצירות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

18/02/2009 | 21:01 | מאת: ארז

רציתי להגיד שפתאום הופיע לי עצירות יש לי יציאות קשות שמלוות בכאב חזק בפי הטבעת ובמקרה שכבר יוצא משהו אז זה יוצא קשה ואני סובל מזה מה עליי לעשות כדי להקל על המצב רציתי גם לציין שאני לא כל כך שותה ורציתי לדעת איך אני קל יכול להקל על המצב הזה כי מספר פעמים גם התאפקתי מללכת לשירותים אשמח אם תענה לי על השאלה

25/02/2009 | 23:51 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שמדובר בסדק בפי הטבעת ועליך לפנות לפרוקטולוג לבדיקה. בהמשך ייתכן שתזדקק גם לבדיקת קולונוסקופיה. נסה להגביר את כמות הסיבים שאתה אוכל ולשתות הרבה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול