עצירות , דימום וכאבים חזקים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

18/02/2009 | 14:37 | מאת: א-ש

היי מאז ומעולם סבלתי מעצירות אך בזמן האחרון הצואה קשה מאוד (ניסיתי את פגלקס אך ללא הועיל) ויש לי כאבים וגם דימום אחרי כל ביקור בשרותים. כמו כן אחרי היציאה אני ממש מושבת לכמה שעות לעצת רופאת המשפחה לקחתי לקסעדין פעם אחת - גרם לי לתחושת כאב עמום בבטן העליונה. מאז לא נוגע בזה כל עצה תתקבל בברכה נ.ב לא יודע אם זה קשור אך הורדתי מאוקטובר כ 20 ק"ג

25/02/2009 | 23:43 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שאתה סובל מפיסורה או סדק בפי הטבעת, ממליץ לך לגשת לפרוקטולוג להיבדק. בינתיים אכול מזון עשיר בסיבים, פירות יבשים והקפד על שתיה מרובה. ניתן להוסיף כף שמן זית כל בוקר לתזונה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול