אחרי הליקובקטר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

17/02/2009 | 21:12 | מאת: טאשה

שלום! בבדיקת נשיפה התגלה לי חיידק הליקובקטר בכמות 60. אחרי טיפול אנטיביוטי נעלם החיידק אבל עדיין יש שלשולים וכאבים בצד שמאל של הבטן. כבר חודש מטופלת בתרופה בשם "אומפרה" אך לא מרגישה שינוי. חוץ מזה, הבדיקות תקינות בשל כך רופא לא רואה עניין לשלוח אותי לגסטרולוג. מה זה יכול להיות? ואם אני צריכה להתעקש על הפניה לגסטרו? תודה מראש

25/02/2009 | 23:24 | מאת: ד"ר אייל גל

אין כל קשר בין שלשולים וכאבי בטן שמאלית לבין החיידק. צריך לבצע גם בדיקות צואה לתרבית ואם לא נמצא דבר לפנות לבדיקת גסטרואנטרולוג. ד"ר גל

25/02/2009 | 23:25 | מאת: ד"ר אייל גל

אין כל קשר בין שלשולים וכאבי בטן שמאלית לבין החיידק. צריך לבצע גם בדיקות צואה לתרבית ואם לא נמצא דבר לפנות לבדיקת גסטרואנטרולוג. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול