שאלה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

17/02/2009 | 19:55 | מאת: מיה

ידוע לי שצרבות הן בד"כ תופעה כרונית או הדורשת טיפול הנובעת מכמה סיכות כגון: רפלוקס, חיידק, בקע וכד'. אבל איך ניתן להסביר מבחינה רפואית צרבות שתוקפות לפעמים אנשים למשך מס' ימים ואז נעלמות כאילו לא היו. ממה יכולות לנבוע צרבות כאלה (חד פעמיות /תקופתיות) מבחינה רפואית?

25/02/2009 | 23:22 | מאת: ד"ר אייל גל

לעתים הדבר קשור לאכילה של מאכלים המחמירים את הצרבת וגורמים לצריבה של הושט ולאחר מכן לוקח מספר ימים לושט להתרפא. אפשרות שניה היא שינויים בסף הרגישות של החולה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול