כאב בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

16/02/2009 | 20:14 | מאת: שרון

אני בת 24 יש לי מספר שנים בעייה שמאוד מטרידה אותי, אחרי כול ארוחה אפילו אכילה של משהו קטן וגם שתיה אני מרגישה שאני צריכה לשחרר אויר ואם הוא לא משתחרר יש לי הרגשה לא טובה ,נפיחות,גזים ועייפות וזה כול הזמן ממש אחרי כול דבר שאני מכניסה לפה זה קורה לפעמים זה יכול להימשך מספר שעות וזה ממש משבש את החיים רציתי לדעת אם יש מה לעשות בעניין תודה. ירדתי בעבר הרבה במשקל אני לא בטוחה שיש קשר אבל אני מציינת זאת

25/02/2009 | 23:08 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שמדובר בבעיה כגון רפלוקס או בקע סברעפת אך ייתכן גם שמדובר בבעיה בתנועתיות הקיבה או הושט שיכולה להגרם עקב ירידה דרסטית במשקל. אם הדבר מאד מציק לך פני לרופא גסטרו. בינתיים ממליץ לאכול בפה סגור, ללעוס היטב את המזון לפני הבליעה, לא לשתות ביחד עם האוכל ולא לשתות משאות מוגזים. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול