פראמין

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

15/02/2009 | 08:43 | מאת: לני

שלום לרופא, ביום ביצוע קולונוסקופיה, האם כדאי לבלוע כדור פראמין - כדי למנוע הקאה/בחילה העלולה לקרות כתוצאה מזריקת הטשטוש? אם כן, כמה זמן לפני הבדיקה (שעה? שעתיים. וכו')? כמו כן, ביום שלפני הבדיקה, האם כדאי גם אז לבלוע פראמין - כדי למנוע הקאה/בחילה העלולה לקרות כתוצאה משתיית המרוקן הנורא? ואם כן, כמה זמן לפני השתייה? לני

19/02/2009 | 11:32 | מאת: ד"ר אייל גל

יש הממליצים לקחת פראמין לפני שתיית המרוקן כחצי שעה. לפני בדיקת קולונוסקופיה אין צורך לקחת פראמין. ד"ר גל

23/02/2009 | 10:20 | מאת: לני

ד.נ. אם, כפי שכתבת, לא מומלץ ליטול פרמין לפני הקולונוסקופיה, איך ניתן למנוע את הבחילה/הקאה אשר, לפי הסברך בחודש שעבר, יכולה להיגרם ע"י זריקת הטשטוש הניתנת לפני הקולונוסקופיה? לני

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול