היי דוקטור אייל אני מקווה שאתה תיראה את זה מהר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

11/02/2009 | 22:23 | מאת: עדן

אני חולה קרהון יש לי בזמן האחרון הרבה יציאות אני כרגע מטופל באימרון עקב שימוש ברמיקיד ואני לא יודע מה לעשות ושקלתי לפנות לרופא שלי לגבי מתן קנאביס רפואי בגלל שהלחצים גורמים לי יותר יציאות מאשר המאכלים שאסור לאכול ואני אוכל וניסיתי הכל שמעתי שחולי קרהון יכולים לאכול מאכלים שהרופאים הממוחים שלהם אומרים להם שאסור להם ובכל זאת אכלתי ולא ראיתי שינוי אבל אחרי שכל חברי התגיסו ואין לי חברים נכנסתי ללחצים תמידים ולכן אני חושב שהמחלה שלי תקפה אותי שוב ולכן חשבתי אולי קנאביס רפואי יוכל לעזור לי ולתת לי קצת מנוחה מהמחלה ושמעתי שזה עוזר מאוד אז רציתי לדעת מה דעתך לגבי לקיחת קנאביס רפואי ואם זה כדי לחולים כמוני ואם אתה מאשר לחולי קרהון לקבל את הטיפול הזה ואם אתה כן מאשר לחוליך לקבל את זה תודה השמח לקרוא את תגובתך לעינין

14/02/2009 | 14:53 | מאת: ד"ר אייל גל

לא ידוע לי על אינדיקציה לטיפול בקנביס בחולי קרוהן ואינני ממליץ על כך. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול