כאב עמום ומתמשך..

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

11/02/2009 | 21:03 | מאת: שרגה

2בן 28 ויש שאלות- 1. איזה דבר/תסמין חוץ מקולונוסקופיה מצביע בברור שיש תסמונת מעי רגיז ולא סרטן? 2. בנוסף לתסמינים של תסמונת מעי הרגיש הרגילים יש לי כאב עמום ומתמשך במעי כמה חודשים בצד אחד שמקרין גם לגב התחתון באותו צד מדי פעם (נוטל תרופה להרגעה) הכאב העמום שיש לי הוא לא כמו כאב של קילקול קיבה אלא כאב עמום אך ממשי במעי (אני מנסה להמחיש, כמו שכואב האצבע ביד רק שזה במעיים) יש עליה במשקל, אין דם בצואה, יש נפיחות, ויציאות משונות/מתפוררות.

14/02/2009 | 14:52 | מאת: ד"ר אייל גל

הנתון החשוב הוא הגיל שלך שהוא צעיר בשביל סרטן המעי הגס. עם זאת כדי לשלול בוודאות יש לבצע קולונוסקופיה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול